Amit vízvezetékről tudnia kell

Sok módszerrel megtanulhatod a vízvezeték javítását. Ha követheti ezeket a tippeket, és helyesen tudja azokat végrehajtani, nem kell gondot okoznia a vízvezeték szerelésében, és végső soron sok pénzt takaríthat meg, mint a vízvezeték-szerelő.

Amit vízvezetékről tudnia kell


A jól karbantartott vízvezeték kulcsfontosságú az otthoni károsodásmentes megtartása szempontjából. De vannak olyan idők, amikor az otthoni vízvezetéknek szüksége lesz néhány munkára, és a szakemberek nem érhetők el. Olvasson tovább, hogy megtanuljon néhány hihetetlenül hasznos tippet, amellyel mindenki egyedül tudja megőrizni otthoni vízvezetékét!

Ne használjon kemény tisztítószereket a WC-jén, mint például a tartályban lévő cseppentő tisztító füleket. Amikor ezek a fülek majdnem teljesen feloldódnak, akkor mi marad a tálcából a fülből. Ekkor eltömődhet a WC portjainak lyukai, megakadályozva, hogy a WC megfelelően öblítsen. Hónapokig eltarthat ez a törmelék az említett lyukakban.

Nem mindig szükséges vízvezeték-szerelőt hívni, ha a vízvezetékben sérült csőszakasz van. A helyi hardverboltban megvásárolhatók javítócsomagok, amelyek kiválóak a szivárgások javításában. Ha van egy kis szivárgásod, dörzsölhetsz egy összetevőt a lyukon, vagy megrepedhet a csőben, hogy lezárja. Az epoxi paszta is kiváló megoldás a szivárgó csövek számára. Győződjön meg róla, hogy az epoxi felhordása előtt kapcsolja ki a vizet és teljesen szárítsa meg a csövet.

Győződjön meg róla, hogy a szárító szöszcsapdája tiszta. Ez jó ötlet a különböző okok miatt, amelyek közül legalább a tűzbiztonság. Nézze át a szöszcsapdát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e rippek vagy lyukak. Ez problémákat okozhat, mint pl.

Mindenkinek tudnia kell, hogy hol van a fő vízzáró szelep. Tudva, hogy hol találja meg ezt a szelepet, akkor a csőszakadás, a kád vagy a WC túlcsordulása vagy más vészhelyzet esetén leállíthatja a vizet.

A vízvezeték rendszeres karbantartása nagyszerű ötlet. Az Ön lehetőségei a vonalak kígyózását vagy kipirulását eredményezik. A Jetted olyan technológia, amely hatékonyabbnak bizonyult, mint a kígyózás. Mélyebbre és tisztábbá válik. Így a sugárzás jó ötlet a következő alkalommal, amikor karbantartást végez a vonalakon.

Ha a szemét megsemmisítéséből eredő rossz szagod van, ez az ételhulladék felhalmozódásának köszönhető. Jégkockákat, narancssárga héjat kell helyezni, és a citrom hámlani kezd, és kb. 30 másodpercig tart. Ezután futtasson valamilyen folyékony edényszappant az elhelyezés során. Ennek gondoskodnia kell a problémáról, ha nincs jelentős blokkoló felhalmozódás.

Az első téli fagyasztás előtt ellenőrizze, hogy a csaptelepek szabadban csepegnek-e. Ezt a potenciális problémát meg kell oldani, mielőtt a fagyasztási hőmérséklet jön. Bármi legyen is a csövek anyaga, a fagyálló víz olyan nyomást okoz, amely megrepedheti őket. A legkisebb repedések vízkárosodást okozhatnak, vagy vizet okozhatnak a házba.

Tanítsd meg a gyerekeknek, hogyan kell kikapcsolni a WC vízellátását. A gyerekek híresek arról, hogy nagy WC-papírt és más dolgokat vittek be a WC-be, ami elkerülhetetlenül a toalett túlcsordulásához vezet. Különösen, ha a fürdőszobában szőnyeg van, mutassa meg a gyerekeknek, hogyan kapcsolja ki a vízszelepet, ha a WC-víz emelkedik, hogy megakadályozza a túlcsordulás rendetlenségét.

Ha bármilyen problémája van a vízvezetékével vagy a vízvezetékkel kapcsolatban, akkor először meg akarja vágni a vízellátását. Az egyik leggyakoribb hiba, amit az emberek csinálnak, hogy elhagyják a vízüket, miközben megpróbálnak javítani a dolgokat, és ez nagyobb problémákhoz vezet.

Sok módszerrel megtanulhatod a vízvezeték javítását. Ha követheti ezeket a tippeket, és helyesen tudja azokat végrehajtani, nem kell gondot okoznia a vízvezeték szerelésében, és végső soron sok pénzt takaríthat meg, mint a vízvezeték-szerelő.

Kommentek
  1. Én