Minden, amit valaha is szeretett volna, vagy tudnia kellett az iPhone-ról

Minden, amit valaha is szeretett volna, vagy tudnia kellett az iPhone-ról

 

Manapság rengeteg ember akar okostelefont, és ha lehetséges, az iPhone-t is beszerezni. Többségük azonban nem tudja, hogyan lehet hatékonyan kihasználni az ilyen típusú technológiát. A könnyen használható tippekért, amelyek mindent megadnak az iPhone alapjairól, tekintse meg az alábbi cikket. Olvassa el, hogy tanítsa magát arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki iPhone-jából.

 

Rengeteg zenét tölthet fel az iPhone-jára, és akár egy egész napot dallamokkal tölthet el. Kerülje el, hogy a zenelejátszóját és a telefonját is az edzőterembe vigye, és vigye el csak az iPhone-t. Órákig tartó zenét tölthet fel telefonjára, és különféle dalokat könnyedén előhúzhat, ami megkönnyítheti kedvenc zenéinek élvezetét.

 

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki iPhone-jából, használja tárolóeszközként. Az iPhone segítségével mindenféle fájlt tárolhat a könnyen elérhető szoftver segítségével. A nyilvánvaló zenefájlokon kívül képeket, dokumentumokat és egyebeket is tárolhat. A legjobb előny ennek az a tény, hogy mindig hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz, bárhová is megy.

 

Bármikor a Safariban tartózkodik, egyszerű egyetlen érintéssel hívásokat kezdeményezni. Szüksége lehet például vegytisztítóra, így az interneten keresni kezd egy közeli helyet. Ha talál egy számot, akkor nem kell az iPhone telefonrészéhez mennie. Csak érintse meg a számukat, és azonnal kapcsolatba lép a kívánt vállalkozással.

Ha iPhone készülékét kedvenc mp3-ok hallgatására használja, használja ezt a trükköt. Ha véletlenszerűen keverne egy másik dalt, egyszerűen finoman rázza meg a telefont egy csuklóval. Ez tökéletes azok számára, akik inkább hallgatnak, de nem akarnak megállni és időt szánni egy másik dal kiválasztására.

 

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok felváltják a laptopokat. Ha még nem merült bele az iPhone-okba és az alkalmazásokba, akkor most meg kell tennie. Az iPhone-ok vezetnek a piacon, és a rendelkezésre álló alkalmazások képesek kezelni üzleti tevékenységének nagy részét, amelyről naponta gondoskodnia kell.

 

Bár a gyermekgondozás szakemberei nem javasolják, hogy elektronikus eszközöket használjon gyermekei szórakoztatására, az iPhone-alkalmazások segíthetnek abban, hogy gyermeke elfoglalt legyen egy hosszú autóút során. Ezen alkalmazások közül néhány oktatási jellegű is, és segít a gyermeknek abban, hogy megtanulja szórakozását.

 

Szabaduljon meg egy további modultól az iPhone beépített tudományos számológépének használatával. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológép alkalmazását, és forgassa oldalra a telefont, amely elő fogja hozni a tudományos számológépet. Az App Store-ban is számos alkalmazás érhető el, beleértve a grafikus számológépeket is.

 

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Siriből, használja ezt a tippet becenevek és kapcsolatok hozzárendeléséhez az egyes kapcsolatokhoz. Például elmondhatja Sirinek: "Jane Johnson az anyám". Ezután a Siri megerősítést kér, hogy összekapcsolja ezeket az információkat Jane kapcsolattartási számával. Most elmondhatja Sirinek, hogy hívja a mamát, és ő automatikusan előhívja édesanyja telefonszámát.

 

Az iPhone akkumulátorának élettartamának megtakarításához használja ezt a trükköt. Amikor kinyitja a telefonját, fedje le a fülhallgató felett található területet. Ez blokkolja azt az érzékelőt, amely érzékeli, hogy mennyire világos a szoba, ami arra készteti a telefont, hogy elhiggye, sötétebb helyen van. Amikor a képernyő bekapcsol, kevésbé világos, kevesebb energiát használ fel.

 

Most már rendelkeznie kell olyan ismeretekkel, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni új iPhone-jából. Sok felhasználó a rengeteg alkalmazáson kívül nem igazán veszi figyelembe az iPhone által kínált összes funkciót. Tartsa kéznél ezt a cikket, és biztosan mindent kihoz az új eszközből.